InfoisInfo España

M. Oliveras SL
Equipos y suministros para hospitales en Mataró

https://www.m-oliveras.com
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 937 90 17 1?

Dirección

Camí del Mig, 69 Pol. Ind, 08303 Mataró, Barcelona. C.P. 08302, Mataró, Barcelona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de M. Oliveras SL

Maquinaria para hostelería en Mataró, Material hostelería en Mataró, Maquinaria para la alimentación en Mataró

Maquinària per l’Alimentació i l’Hostaleria

EQUIPA EL TEU NEGOCI

A Oliveras treballem amb marques de qualitat i summament professionals. Dins de la nostra àmplia gamma de material per a restauració. Troba tot el que necessites per equipar el teu negoci de manera profesional.
La resta depèn de tu i el teu equip.

Des de 1973 comercialitzem i reparem maquinària per l’alimentació, hostaleria i pesatge industrialEmpresa de referència al Maresme i Vallès dedicats a la venda, instal·lació i reparació de maquinaria d’alimentació, Hosteleria i pesatge industrial.Som especialistes en balances i bàscules, TPVs, registradores, calaixos de cobrament automàtic, entre d’altres.També estem especialitzats en tota mena de maquinària per a l’alimentació: càmeres frigorífiques, vitrines, talladores, envasadores, picadores de carn, serradores, mobiliari inox i accessoris.

QualitatTreballem per garantir la millor qualitat dels nostres productes i serveis.InnovacióEn l’actualitat hem de mantenir-nos actualitzats i evolucionar al ritme de la “revolució digital” que està transformant l’economia i la societat. Incorporem constantment els productes necessaris perquè els projectes dels nostres clients siguin capdavanters.Tracte personalitzatOferim un tracte proper i personalitzat a cadascun dels nostres clients, involucrant-nos en el projecte i oferint les millors solucions en cada cas.
Àmplia GammaTreballem amb les millors marques del mercat amb la finalitat de garantir als nostres clients les millors solucions amb productes d’alta qualitat als millors preus.ExperiènciaAmb uns sòlids valors basats en el client i les seves necessitats, ens avalen més de 50 anys d’experiència.
Leer más...

Redes sociales

Productos


CATEGORIESBalances i BàsculesFred IndustrialMaquinària HostaleriaTPV’s, Registradores i CalaixosMobiliari InoxidableMaquinària AlimentacióoutletConsumibles

Servicios

REPARACIÓ MAQUINÀRIAOliveras ofereix solucions ràpides i eficaces a les necessitats dels seus clients.El nostre equip tècnic està preparat i format per al manteniment i reparació de la maquinària d’alimentació, hostaleria i pesatge industrial.
INSTAL·LACIÓ A MIDARealitzem Projectes d’Enginyeria i l’obra completa del seu local, amb el servei “clau en mà”, li lliurem el seu negoci muntat i a punt per a la seva obertura.El nostre servei d’assistència tècnica s’encarrega de la instal·lació de maquinària d’alimentació i d’hostaleria, equips de fred industrial, mobiliari d’hostaleria, equips de rentat industrial, maquinària per a la preparació d’aliments i sistemes d’extracció de fums, oferint un servei integral, de forma totalment adequada a les seves necessitats i al millor preu.Assegurem la fiabilitat dels nostres productes i la major rapidesa en la posada en marxa de les instal·lacions que realitzem. La nostra rapidesa i professionalitat no està renyida amb el bon tracte al client.
ASSESSORAMENT PERSONALITZATEls més de 40 anys d’experiència Oliveras ens permeten oferir un servei d’assessorament professional complet per a qualsevol negoci del sector de l’alimentació i de l’hostaleria.Estudiem cada cas de forma personalitzada per a veure quina és la millor maquinària i productes que s’adapten al teu negoci.
PERSONAL QUALIFICATDisposem de personal altament qualificat i amb àmplia experiència en el sector de la reparació, instal·lació i manteniment de maquinària d’alimentació i d’hostaleriaCol·laborem tècnicament amb diferents fabricants com a suport tècnic i com a servei oficial de la marca.
Leer más...

Marcas

Som distribuïdors oficials de balances DINA a més de les principals marques del mercat.

Fotos y vídeos

Opiniones de M. Oliveras SL (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio